Beste bezoeker,

Logopedie startpagina en het prikbord zijn veranderd.

De startpagina geeft nu de “applicaties” weer die gebruikt kunnen worden voor, tijdens en na de behandeling voor logopedie. Er zijn diverse sites die informatie geven over logopedie maar er zijn weinig sites die alle bruikbare apps weergeven voor logopedie. De site is in ontwikkeling dus zal gaandeweg aangepast gaan worden.

Logopedie zit in het basispakket van iedere zorgverzekeraar. Wat de verzekerde niet merkt is dat verzekeraars steeds minder vergoeding geven aan de logopedist en dwingende afspraken maken om het aantal behandelingen laag te houden. Apps kunnen hulp bieden bij het versnellen van de vaardigheden die je tijdens de logopedie aangeleerd krijgt. 

Het oude “prikbord” werd niet meer ondersteund door “startpagina”" en is vervangen door het forum cq discussielijst. Hierop kun je al je vragen, opmerkingen, vacatures, logopedische aanbiedingen etc… kwijt.

Mocht je een logopedist zijn die ook op startpagina-logopedie zou willen staan neem dan via de site contact op met de beheerder.

Vriendelijke groet,

Edward Janssens