Logopedist met Muller-aantekening

  • Meredith Keerveld

    Hallo,

    ik ben betrokken bij een gezin met een 10 jarige autistische jongen. Zijn taal is vertraagd op gang gekomen, rond de leeftijd van 4-5 jaar maar momenteel is zijn woordenschat en taalbegrip en taalproductie leeftijdsadequaat. Waar hij wel in opvalt, is zijn manier van spreken. Hij praat namelijk heel hoog en niet vloeiend.

    De behandeld orthopedagoog gaf aan dat een logopediste die dove kinderen behandeld wellicht de beste aansluiting op zijn problematiek heeft.

    Wie kan mij helpen aan een goede logopediste met een Muller-aantekening in Amsterdam en omstreken.

    Bij voorbaat dank!

    Met vriendelijke groet,

    Meredith Keerveld

  • Logopedist

    Hallo Meredith,

    Een logopedist met een Mueller aantekening behandelt baby's en zeer jonge kinderen met eet- en drinkproblemen. Dit is wat anders dan logopedie bij autisme/PDD-NOS.

    Ik denk dat je op zoek moet gaan naar een logopedist die ervaring heeft op het gebied van logopedie bij autisme. Hiervoor zijn diverse cursussen beschikbaar voor logopedisten waarin de meest voorkomende logopedische problemen bij autisme worden behandeld en de aanpak hiervan bij deze specifieke patientengroep

    Kijk eens op www.logopediepraktijk.nl en vul in autisme en klik op specialisatie, wellicht vind je zo een gespecialiseerde logopedist tegen.

    Veel succes

  • Logopedist

    Nog even een toevoeging.

    Wopke van Akkeren is logopedist en sensorisch integratie therapeut. Sensorische integratie therapie wordt veel gebruikt bij kinderen met stoornissen in het autismespectrum. Wellicht kun je haar bellen voor meer info.\

    Over sensorische integratie therapie kun je via de zoekmachine veel info vinden.

    Logopediepraktijk Watergraafsmeer

    Wopke van Akkeren

    Marconistraat 7

    1098 TE Amsterdam

    02-6922513

    Kijk voor meer info op www.logopediepraktijk.nl

    Succes